AGROFEVER

Reclame este anuncio

Ens agradaria presentar-vos el nostre projecte d’una manera més formal, i poder obrir així noves finestres de comunicació per tal de continuar construint aquest projecte entre totes les persones que fem possible aquesta manera de crear noves formes de producció i consum de verdura d’una manera responsable i compromesa. En aquest context neix Agrofever (format per Manuela i Susanna) que es basa en els següents principis:

  • Defensar l’agricultura ecològica com única opció sostenible i possible vinculada als valors de consum local i de proximitat.
  • Enfortir l’economia agrària a partir del conreu ecològic per tal de defendre el territori front a les diverses amenaces que li envolten com l’especulació urbanística, la pèrdua d’ocupació en el medi agrari…
  • Apropar-nos a un model agroecològic, és a dir, contemplar no només els principis de l’ecologia en la nostra manera de producció agrària, sinò també incorporar idees sobre un enfocament de l’agricultura més lligat al medi ambient i més compromés socialment.
  • Concienciar a les persones que el “comerç just” comença en els xicotets gestos quotidians, dignificant amb el consum dels nostres productes el treball de l’agricultor/a ecològic i fent sostenible aquesta economia local agrària.
  • Conseguir que la gent puga accedir a aliments de qualitat i locals a preus assequibles, eliminant intermediaris i apropant els productes tot el que es puga als/les consumidors/res.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × 2 =