Cal Elies

Agroecologia a Argentona Reclame este anuncio

A Cal Elies som pagesos agroecològics i treballem horta de regadiu a les cinc hectàrees de la finca, situada a la bora de la Riera d’Argentona.

La nostra manera de treballar la terra i produir aliments és respectuosa amb el medi, de cooperació amb altres pagesos, de buscar formes alternatives a les purament mercantilistes per relacionar-nos amb el nostres clients, de procurar un canvi social en la distribució dels productes, de lluitar per la sobirania alimentària i de compartir el que sabem.

Avalats per la tradició de la pagesia del Maresme de dues generacions el nostre projecte està en constant evolució i tenim un munt de plans pel futur immediat i a mig termini.

Els nostres productes, més els que intercanviem amb els companys pagesos de Baix Maresme Agroecològic, i un assortiment de fruites ecològiques de temporada els venem:
– directament a la botiga que obrim a la nostra finca, les tardes dels divendres de 4 a 7 i els dissabtes al matí de 9 a 14.
– a les cooperatives de consumidors ecològics que tenen reservades les seves cistelles setmanals
– per encàrrec a través de la web
– i a altres cooperatives de producció i distribució de verdures ecològiques.

I tenim el certificat de productes ecològics CCPAE, però la millor garantia són les bestioles vives que de tant en tant trobareu entre la verdura fresca i qualsevol pregunta que ens volguéssiu fer respecte la producció.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

20 + 4 =