CAN MALLORQUÍ

Ecològic 100 x 100 Reclame este anuncio

Can Mallorquí és una empresa familiar de producció de productes ecològics on seguim les directrius del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. – CCPAE, d’acord amb les normatives tant en la producció agrària ecològica, com la recol·lecció, l’emmagatzematge i la comercialització.

Can Mallorquí neix el 2013 a Terrassa, format per Xavi Mallorquí i Mireia Cubells on oferim la nostre producció pròpia de farines, cereals, llegums i la distribució d’un complert ventall de productes ecològics.

Actualment, abril de 2016 hem reestructurat l’empresa per poder-nos centrar i dedicar exclusivament en la producció pròpia de farines, cereals i llegums que cultivem a Maçanet de la Selva (Girona). Per tal de garantir sempre l’origen, la proximitat, millorar la qualitat gastronòmica, un tracte més directe del nostre producte i produir més quantitat i varietat.

Volem donar-vos moltes gràcies per les vostres comandes que ens heu fet durant aquests anys i esperem poder millorar en qualitat, varietat i quantitat per poder seguir oferint-vos les vostres comandes.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

20 − cuatro =