Cicle Vital

Alimentació ecològica i salut Reclame este anuncio
Cicle Vital és un centre d’alimentació ecológica i salutque posa al teu abast els millors productes i serveis per a la teva salud i benestar.

La salut ha estat sempre lligada al nom de la nostra vila Caldes de Montbuí que des de temps antics és coneguda per les seves termes naturals. Amb gran quantitat de fonts i termes on l’aigual brolla a uns 74º ha estat sempre emplaçament ideal per a termes i centres de salut termal.

A Cicle Vital seguim aquesta tradició de salud i benestar ampliant-la a l’alimentació, així com a activitats i tractaments terápeutics naturals.

Avuí en dia una alimentació sana i saludable és molt important. Molts són ja els que cuinen utilitzant els mètodes de cocció més idòniis a la vegada que s’extén cada cop més la dieta Meditarrànea.
Tot i així la producció dels aliments es pot dur a terme de moltes diverses maneres i es per aquesta raó que a Cicle Vital hem volgut seleccionar per a vosaltres aquells que han estat produïts sense alteracions genétiques, d’una forma ecològica i sostenible amb el medi i entorn, sense utilitzar adobs “químics”,…

Creiem important l’atenció a la salut de forma integral, no tenint tansols cura de l’alimentació sinó també de la prevenció i tractament de dolències i enfermetats.
Al nostre centre comptem amb un programa d’activitats i xerrades així com teràpies individuals i de grup enfocades a augmentar la relaxació, elasticitat, disminuir l’estrés,… així com metges i terapeutes especialitzats en medicina naturista que atendran cada cas personalment per a millorar la vostra salut.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

catorce − 7 =

Carrer de Font i Boet 1
Caldes de Montbui 08140 CT ES
Ver ubicación en Google Maps