Del camp a la taula

Reclame este anuncio

L’associació Del Camp a la Taula està composta per un grup de persones que unixen els seus esforços per a reunir, en un espai de diàleg, a persones i organitzacions relacionades amb l’agricultura ecològica, amb l’ànim de compartir iniciatives, coneixements i aconseguir, a poc a poc, que l’ecològic siga un poquet més important en les nostres vides del que ho és hui.

Si bé està ubicada físicament en la població d’Albal, el seu àmbit d’actuació comprén tota la comarca de l’Horta Sud en la província de València.

Del Camp a la Taula agrupa persones disposades a treballar per a la creació d’un marc social i econòmic queimpulse els principis de sostenibilitat i desenrotllament local. En este sentit defenem l’agroecología i el consum de productes locals com a exponents del desenrotllament del nostre entorn social.

Creiem en un mode diferent de comprendre l’economia en tot el seu circuit: la producció, distribució, venda i consum. Un mode diferent en què el valor de la persona i del respecte al nostre entorn tenen un pes específic semblant, inclús diríem que superior, al merament monetari. Creiem que es poden canviar les coses i treballem per a canviar aquelles que podem, les que estan prop de nosaltres i podem accedir, les del nostre entorn local.

Del Camp a la Taula forma part, com a participant en el procés de fundació, de REAS País Valencià, Xarxa d’economia alternativa i solidària.

Alguns dels nostres projectes son:

  • Banc de llavors
  • Hort a l’escola
  • Hort Social

 

Si t’ agrada el projecte i vols apoiar-lo pots ajudarnos amb la teua implicació o amb una aportació económica. Ambes són necessaries

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

quince + 17 =