Ecològic de Puigcerver

Reclame este anuncio

Som una petita empresa familiar amb més de 20 anys d´ experiència; ens dediquem a l´ elaboració de formatge ecològic de cabra a partir d’un ramat de cabres de raça murciana.

En aquests temps en que tot tendeix a la uniformitat, i el més important és la productivitat, la nostra opció ha estat diferent.

Vivim en un lloc privilegiat, d´ alta muntanya, que ens ha permès entre altres coses, realitzar el nostre projecte i posar en pràctica una altra opció de vida; a la llarga podria ser una alternativa sostenible per molts pobles dels Pirineus.

Durant tots aquests anys, hem anat veient els canvis de mentalitat al món agrari, arribant a la conclusió que no és suficient en fer les coses ben fetes, ja que havia factors que no podíem controlar (pinsos, alfals, tractaments agressius preventius), no era suficient tenir un ramat i fer el formatge, amb la nostra llet, feia falta també les garanties fitosanitàries, oferint un producte realment de qualitat.

Qualitat que nosaltres no solament entenem per les seves característiques organolèptiques, gust, textura, aparença, sinó que també va unida al que considerem un aliment natural.

En una cadena tot afecta al producte final, per això ens varem reconvertir i donem primícia a la qualitat, tal i com nosaltres ho entenem.

Avui en dia podem garantir un formatge lliure de transgènics, additius, pesticides, antibiòtics i seguiríem enumerant per demostrar el que significa menjar un producte que “simplement” és sa.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

diez − cuatro =

Carrer d'Astorga 13
Reus 43205 CT ES
Ver ubicación en Google Maps