Ecomenja

Reclame este anuncio

Ecomenja som una empresa dedicada a la gestió integral del servei de menjador escolar ecològic.

El nostre objectiu principal?

Millorar l’alimentació dels nens i nenes en edat escolar i incidir en l’educació per a una alimentació saludable. Per a nosaltres la cuina ecològica és un compromís amb la qualitat, la salut i el medi ambient. Creiem fermament que som el que mengem i  ens esforcem per treballar de forma coherent amb els valors que això representa. L’alimentació és la font de la què el nostre organisme obté tot allò que necessita per seguir el cicle de la vida.

Vam començar l’activitat el curs 2009-2010 amb una escola del Lluçanès, i actualment gestionem 7 escoles de les comarques d’Osona, Vallès Oriental, Vallès occidental i Barcelonès.

El nostre projecte es basa en els següents compromisos:

-Tots els menús que servim són equilibrats i nutritius,

-El 95% dels productes que cuinem per a les escoles són de conreu ecològic certificat,

-Els nostres menús respecten i aprofiten la temporada de cada producte,

-Els àpats que servim són elaborats a la cuina de la pròpia escola a partir de productes frescos, sense emmagatzematges innecessaris ni congelacions prèvies,

-El subministre de productes frescos és principalment a través de productors locals i de proximitat.

-Considerem el temps de menjador un moment de gran importància educativa on s’ha de vetllar pels infants amb les millors garanties i els millors professionals. La nostra actuació es basa en l’elaboració d’un projecte educatiu ajustat i personalitzat per a cada menjador escolar, i sempre obert a millores contínues.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

diecisiete + catorce =