El Rave Negre

Salut i bons aliments! Reclame este anuncio

Qui som?

El Rave Negre el formem dues joves que mitjançant l’aprenentatge cooperatiu i constant, cerquem un model de vida respectuós amb la Terra i els seus cicles naturals basat en l’ horitzontalitat, autosuficiència i autogestió.

Neix l’ abril del 2008 per donar respostes a les nostres inquietuds de crear un model de gestió coherent i respectuós amb els nostres valors.

La nostra activitat es desenvolupa principalment a Gallecs en els següents eixos:

Agricultura ecològica

Treballem pel relleu generacional al camp, per dignificar la feina del petit pagès, el respecte i preservació de la terra i la cultura del món rural a Catalunya. Per això cultivem el camp seguint els criteris de l’agricultura ecològica, potenciant la relació i comercialització directe entre el productor i el consumidor i recuperem varietats tradicionals i autòctones redescobrint així la gastronomia del país.

Què fem?

  • Hort de Can Salvi: Actualment cultivem 2 hectàrees de regadiu que destinem a la producció d’hortalisses de temporada variades. Es distribueix la verdura a través de cistelles que setmanalment es preparen a la mateixa finca per a cooperatives i grups de consumidors.

  • Recuperació de llavors tradicionals i autòctones col·laborant amb el projecte de les Refardes.

carbassó blanc

Educació agroambiental

Creiem en l’educació com a eina de transformació social per transmetre i compartir la nostra manera de viure en el món. El treball del dia a dia acostant la feina del pagès i la vivència del camp al cistellaire, al visitant  o a l’infant a través del joc, formen part de la nostra tasca en el marc de l’educació.

Es proposa l’hort com un espai  on assolir els continguts didàctics del currículum escolar jugant, creant, experimentant amb els sentits i gaudint d’un entorn natural i  també com un espai de reflexió on es posi en dubte el model de consum i la relació de l’home amb l’entorn i l’us dels recursos naturals.

Què fem?

  • Organització de visites-taller a Gallecs d’horta ecològica, treballant des del joc com a eina per aprendre. Destinat a escolars des d’educació infantil fins a secundària.
  • Organització de visites guiades per adults on es mostren les experiències d’horta ecològica dels pagesos de Gallecs, els camps de cultiu extensiu ecològics (blat montcada, blat de síria, espelta, cigronet) i les instal·lacions d’aprofitament energètic que utilitzem a les explotacions agrícoles.

visita a l'hort

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

12 − cuatro =