La Catxaruda

Reclame este anuncio

Som en Gerard Piñero, nascut a Mollet del Vallès l’any 1980, i Marta Torrecillas, nascuda a Ribes de Freser l’any 1983, som els creadors de La Catxaruda l’any 2011. Estem vinculats des de l’any 2010 al moviment Slow Food, amb el qual hem pogut tenir el privilegi de conèixer una mica més d’una realitat encara en vies de recuperació; la diversitat agroalimentària del nostre entorn més immediat.

Ambdós, provenim de l’empresa privada, la qual vam deixar per a crear La Catxaruda. Ens apassiona el nostre treball i la voluntat d’aportar un petit gra de sorra per a la recuperació de les varietats antigues del Vallès tant d’horta com d’embotits.
Imagen
I creiem que la millor i la més normal de les maneres de contribuir a promoure allò que ve de lluny és fent-ho de la manera més natural possible, per això, el nostre mètode de producció és l’ecològic perquè la sostenibilitat i la biodiversitat són la clau per a oferir un producte bo, net i just.

I des de finals de 2013, hem iniciat un nou projecte amb noves terres a la masia de Can Bosch, Gallifa. Hem recuperat les antigues terres de cultiu de la casa, i amb més de quatre hectàrees de cultiu volem continuar la feina feta fins ara des de La Catxaruda des d’un nou i més gran espai de cultiu.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

9 − dos =