L’Aixada com Eixida

Reclame este anuncio

Som una Cooperativa Agroecològica que treballa per a la transformació tant individual com social; apostant per un model de vida decreixentista que ens separa cada cop més del sistema capitalista imperant.

 L’organització comença el 2012, arrel d’una cessió de confiança de les terres que ara ocupem. El grup treballa en el camp de la producció i de l’educació,anteposant l’autoabastiment i l’autoaprenentatge per sobre de tots els objectius del col·lectiu.

 El projecte principalment s’autogestiona gràcies a la venta local, on defensem la sobirania alimentària de proximitat. Treballem l’horta de temporada, la cria d’animals, l’elaboració de pa, dolços, salats i conserves, cervesa artesanal, realitzem productes de salud i higiene a partir de les nostres herbes medicinals, i ampliem la plantació forestal i de fruitals pensant en el demà.

 Oferim serveis de cel·lebracions, sopars o dinars organitzats, realitzem jornades divulgatives, tallers d’educació popular, visites explicatives del nostre projecte…

 La intenció final de la nostra cooperativa és conformar una comunitat de cooperativistes, que mitjançant les seues motivacions, necessitats i possibilitats participen del projecte per transformar la societat actual. Si des de qualsevol àmbit voleu prendre part, estem encantats de compartir la nostra proposta.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 × cinco =