L’ARESTA Coop

Cooperativa Agroecològica Reclame este anuncio

L’Aresta som un projecte agroecològic, cooperatiu i autogestionari que tenim com a objectiupromoure l’agroecologia, la sobirania alimentaria, la cooperació social i un món rural viu. Tenim dos àmbits d’actuació principals:

D’una banda, elaborem pans amb ingredients ecològics, llevat mare natural i forn de llenya. Treballem cooperant amb altres projectes i pageses properes. Potenciem la recuperació de farines locals, mòltes en molí de pedra, de cereals de varietats antigues, locals i tradicionals. També elaborem altres productes de fleca, com coques, panadons, magdalenes, carquinyolis, galetes o pastissets.

D’altra banda, realitzem activitats i tallers a escoles, instituts i altres centres formatius per donar a conèixer i experimentar, mitjançant dinàmiques participatives, l’agroecologia, el cooperativisme i l’autogestió. Desenvolupem recerca en els mateixos àmbits per tal de recollir i difondre experiències i aprenentatges col·lectius i contribuir al desenvolupament pràctiques crítiques i transformadores.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

13 − ocho =

Carrer Major 19
Santa Coloma de Queralt 43420 CT ES
Ver ubicación en Google Maps