Mas Castanyer S.C.P.

Ous ecològ¡cs amb essència volcànica

Mas Castanyer som una empresa familiar que produïm ous ecològics dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, en un indret al mig de la natura, entre masos disseminats, ple de pau i tranquil•litat.

La nostra situació geogràfica ens permet treballar amb un ingredient especial, la terra volcànica. D’aquesta terra neix l’herba que mengen les nostres gallines, una terra plena de vida i fertilitat, amb abundants minerals i propietats que únicament ens dóna aquest indret ple de volcans endormiscats.

Vam veure en la cura i cria de les gallines una manera d’entendre la vida: arrelada al territori, produint el que mengem i elaborant un producte de qualitat. És una tasca que fem amb passió, recollim ous frescos cada dia i us els fem arribar a les vostres mans.

Us oferim un producte d’excel•lents qualitats organolèptiques, amb un rovell i una clara ferms i consistents. Retrobem aquella essència tradicional que tenia l’ou temps enrere, amb aquell gust i olor intens.

El fet d’estar al bell mig del Parc Natural ens ofereix la possibilitat de tenir unes gallines saludables, unes gallines en llibertat on es respecta el seu cicle natural. Són gallines felices que mengen l’herba de Prat i cereal certificat ecològicament, un conjunt de factors que fa que aconseguim un producte de molta qualitat.

Aquest producte és el que us servim a casa; un producte fet amb cura, que aporta en ell mateix salut, tradició, estima per la terra, fet per una pagesia en consonància i sostenibilitat amb el territori. Us portem a casa un tros de terra volcànica.

¡De la terra volcànica, ous de la Garrotxa!.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dos × 2 =

Sant Feliu de Pallerols 17174 CT ES
Ver ubicación en Google Maps