MontSoliu

Reclame este anuncio

L’any 2010 neix Mont-soliu, una agrupació de productors locals i ecològics amb una llarga trajectòria en el sector de l’agricultura i l’alimentació biològica que ens unim amb la finalitat de comercialitzar els nostres productes.
A partir d’aquesta idea hem creat una plataforma de comercialització on nosaltres som un dels productors. Aquesta plataforma soluciona el problema de comercialització i logística de petits productors ecològics que habitualment es dediquen a la producció i no tenen ni eines ni prou recursos per desenvolupar la comercialització, aspecte cabdal del procés.
Som un equip jove, professional i molt preparat que creiem en la nostra feina i els nostres principals objectius son ser respectuosos amb els preus dels productors i fer-vos arribar directe del camp, i sense intermediaris, els nostres productes elaborats d’una forma artesanal, ecològica i totalment sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
Mont-Soliu ha permès una diversificació de la seva activitat i situar-se davant els reptes del futur, adaptant-nos als nous mercats (gran creixement del mercat ecològic) fent néixer altres projectes com el projecte ECO’S, o el projecte PLANTEM BIO.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro × tres =