ROVELL D’OR, S.C.

ROVELL D'OR, OUS ECOLÒGICS

Després d’anys en el món ramader avícola, vam posar fil a l’agulla en aquest nou projecte respectuós amb l’entorn, benestar animal i ecològic.

La nostra empresa ROVELL D’OR, neix l´11 de Novembre de 2015.

ROVELL D’OR, és una granja de gallines ponedores ecològiques situada al municipi de Riudarenes, comarca de La Selva.

És un negoci familiar on treballem actualment dos persones i vetllem per la qualitat dels nostres ous, això es pot apreciar en el gust, densitat del rovell i la textura.

La confiança que dipositeu en els nostres ous, en el seu gust, la seva consistència i valor nutritiu, són el nostre valor principal. El nostre servei és proper, cada dia de l’any recollim els ous que ponen les nostres gallines perquè arribin frescos als establiments, a les botigues més selectes i a les cuines dels consumidors.

Annex a la granja de producció tenim el Centre d’embalatge d’ous amb número RIAAC 000310564, (Registre d’Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya) i el RGSEAA ES14.003299/GI, (Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries y Aliments).

El nostre centre de producció i embalatge, disposa d’una màquina moderna on garantim la màxima garantia de qualitat i servei.

 

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

17 + 8 =