L’EkoRoca

UN ESPAI PER A VIURE-HO Reclame este anuncio

L’EkoRoca és una associació agroecològica que es va gestar a finals de 2012, quan una part dels seus socis fundadors comencen a descobrir els beneficis de la verdura sense químics ni pesticides. Conscients de “som allò que megem” comencem per recuperar la terra seguint els manuals d’agroecologia per a transformar-la i produir les nostres pròpies verdures.
Ubicats al Barri de Roca, a Meliana, al cor de l’Horta Nord, al mig de l’horta valenciana, cada dia donem forma a aquest espai de trobada i intercanvi, on l’agroecologia, l’alimentació saludable, i el medi ambient estan presents en les diferents activitats que realitzem.
Cultivem la nostra verdura fresca sense químics ni pesticides perquè la gaudisques directament del camp a la taula. En aquesta aposta pel consum responsable, just i de km.0 compartim el nostre espai amb altres llauradors agroecològics del nostre entorn per així apropar la millor varietat a la cistella de la compra. Gaudeix d’un passeig entre els nostres cultius abans d’entrar a la botiga de L’EkR per a recollir les verdures, fruites i productes elaborats com la mel, el pa, l’oli, vins, cerveses, cereals i llegums al detall. Aprofita la nostra web si ho prefereixes per a preparar la teua comanda abans de passar a recollir-la.
Posem a la teua disposició parcel·les per a l’autocultiu, si el que vols és connectar amb la terra i fer els teus cultius “ecoherents”. T’assessorem si ho necessites perquè gaudisques del plaer de recollir els teus aliments.
I perquè no deixes d’aprendre en el teu creixement personal també realitzem cursos, tallers i altres activitats. Descobreix la nostra aula enfront d’un jardí amb sèquies d’aigua cristal·lina que arriben a un gran estanc.
En la nostra cuina podràs aprendre a preparar les teues verdures i a descobrir una vertadera alimentació conscient. Assaboreix els nostres menús al menjador de socis amb el millor menjar energètic que mai t’hages pogut imaginar.
Volem que L’EkR siga el teu espai d’intercanvi, aprenentatge i gaudi. “Un espai per a viure’l”
T’esperem!!!

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco − dos =