TocaTerra

Grup de consum responsable Reclame este anuncio

Som un col.lectiu de persones amb uns objectius comuns basats en la cooperació i la voluntarietat lliurement establertes, que volem resoldre, mitjançant el consum de productes eco-biològics, qüestions d’ordre social, laboral, econòmic, ecològic i de salut que afecten la nostra vida i el nostre entorn i que ens sentim partícips d’un moviment social transformador i progressista.

Els ciutadans i les ciutadanes dels països occidentals hem fet del consum la nostra forma de viure. Un model del consum, induït pel poder econòmic i financer, que cada dia es torna més en contra nostra. És per això que a TOCATERRA creiem que la transformació del nostres hàbits de consum ens porta a viure millor:

• Perquè prenem consciència d’allò que realment necessitem en comptes de seguir de forma mecànica allò que ens dicta el sistema econòmic per mitjà de la publicitat.
• Perquè els nostres criteris de qualitat de vida són regits pel creixement personal, espiritual i de consciència social i no pel consum il•limitat de productes.
• Perquè la nostra opció de compra està regida per criteris de solidaritat i responsabilitat.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro × tres =

Carrer de Sant Francesc 11
Rubí 08191 CT ES
Ver ubicación en Google Maps