VESSANA

Fruita i Verdura Agroecològica Reclame este anuncio

Vessana, cultivant agroecologia des del 2003.

Som una experiencia agrària familiar de 2ha (horta i fruiters) situada entre tres termes municipals, Castelló d’Empúries, Fortià i Riumors. Llindant amb els Aiguamolls de l’Empordà per el rec del Molí, envoltats de cledes i camps en plena plana Empordanesa.

Practiquem l’agroecologia:

Apostem per un model d’agricultura diferent, aprofitant al màxim els recursos locals. Practiquem la proximitat amb aquells que s’interessen per el què fem, aportant els nostres coneixements i oferint un espai on reconèixer allò que mengem. La temporalitat dels cultius, diferents eines a utilitzar, èpoques de sembres i plantacions, moments òptims de cada tasca a excercir en cada cultiu, recol-lecció… En definitiva un model agroecològic, en contacte directe amb el consumidor en un sentit bidireccional. Un model digne i just tant per al pagès com per al consumidor.

Establim rotacions, combinem diferents famílies hortícoles, preservem varietats locals, defugim dels transgènics…

Treballem conjuntament amb altres companys de la zona que també practiquen l’agroecologia, i amb La Xarxeta.

Vàrem començar l’any 2003 produïnt cigró i civada, unes 4 ha de cultiu, envoltades de bosc, en terres del Baix Empordà, a Corçà. On vàrem estar 4 anys dedicant-nos a aquests cultius de secà.

El 2007, vam començar amb l’horta en terres Alt Empordaneses i des del 2010 estem instal-lats a Castelló d’Empúries.

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 × uno =