Vorasenda

Agroecologia i Pensament Crític Reclame este anuncio

Ubicat a Carpesa, Horta Nord de València, Vorasenda és un projecte agroecològic que neix amb aspiracions de transformació social.

La producció i la distribució a nivell local, l’agricultura basada en els sabers tradicionals i agroecològics, la sobirania alimentària, la divulgació i la conscienciació són els nostres principis d’actuació.imatge què som

Una agricultura sotmesa als designis del capital, esclava del creixement il·limitat, sobre-industrialitzada, ultra-tecnificada, això és, una agricultura deshumanitzada, només pot resultar d’una societat confosa i cada vegada més perversa.

L’agricultura ens lliga amb el nostre entorn natural, ens proveeix d’aliments i de salut, i sobre ella es fonamenten les nostres relacions de convivència. El descobriment de l’agricultura, fa ara deu mil anys, va permetre que les societats antigues es desprengueren de la preocupació continua de trobar aliment per a sobreviure. Es començà a produir el menjar en funció de les necessitats humanes i això li va dotar a les persones de major seguretat i de major temps lliure, que van ser destinats a desenvolupar relacions socials més complexes i amb el temps a conformar unes cultures més sofisticades i diverses. Començaren a aflorar les primeres civilitzacions. I acabà de perfilar-se el que ara som.

Per això, des de Vorasenda, creiem que és a partir de l’agricultura, pedra angular civilitzadora, des d’on poder dur a terme un canvi social de base, capaç de reorientar el devindre de la humanitat i constituir societats més íntegres i justes.

Anem fent…

Queremos conocer su opinión sobre este negocio

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

19 − catorce =

Avinguda del Palmaret
Carpesa 46016 Comunidad Valenciana ES
Ver ubicación en Google Maps